• Al meer dan 100 aangesloten winkels
 • Meer winkelomzet
 • Voorkom diefstal
 • Uitstekend hulpmiddel voor caissières
NeoTag 2021-06-25T08:37:22+00:00
Loading...

Prestaties en beveiliging

De Neotag-tag is een revolutionaire oplossing in de preventie van winkeldiefstal.
Het is ontworpen met het unieke multipolaire mechanisme in tegenstelling tot de standaard antidiefstal-tags die zijn vervaardigd met een unipolair mechanisme of klassiek slot.
In tegenstelling tot andere antidiefstal-tags en dankzij dit nieuwe mechanisme, kunnen Neotag-tags niet worden verwijderd met een magneet, superontkoppelaar of een haak voor het verwijderen van tags. Ze kunnen alleen worden verwijderd met een speciale Neotag-ontkoppelaar die is uitgerust met een meerpolig mechanisme.
In tegenstelling tot de klassieke ontkoppelaars, ontworpen en verspreid over de hele wereld, worden de Neotag ontkoppelaars alleen in onze fabrieken vervaardigd. We hebben de exclusieve rechten op hen en elke ontkoppelaar bevat een serienummer dat de veiligheid nog meer versterkt en de mogelijkheid biedt om te traceren.

  Vraag meer informatie aan

  Is NeoTag geschikt voor uw winkel? Vraag meer informatie aan en ontvang een gratis brochure.

  * Verplichte velden

  Toegankelijke kwaliteit

  Elk Neotag-product is gemaakt van hoogwaardige materialen, bijvoorbeeld met het ABS-plastic met hoge dichtheid dat wordt gebruikt bij de productie van onze tags. Elk onderdeel is gekozen om de weerstand en detectiekwaliteit te verbeteren, maar de prijs is nog steeds zeer betaalbaar.

  Vraag meer informatie aan

  Compatibiliteit – eenvoudig te implementeren

  Met een gevoelige detectie en compatibel met antennes in uw winkels is het niet nodig om uw apparatuur (antennes) te veranderen, de Neotag-tags zijn beschikbaar in RF- en AM-systemen. Bovendien kunnen de Neotag-ontkoppelaars uw klassieke tags verwijderen, waardoor u het Neotag-systeem gemakkelijker in uw winkels kunt implementeren.

  Vraag meer informatie aan

  Photo Alert System

  Bekijk dé oplossing

  Winkelwagen beveiliging

  Bekijk dé oplossing